tirsdag 25. juli 2017

Systemnøkler til bedrifter og borettslag

Systemnøkler kan være en stor hjelp til deg som eier eller er ansvarlig for sikkerheten i et borettslag, en bedrift eller en institusjon. Med disse kan dere nemlig både få større sikkerhet i hverdagen, samtidig med at det faktisk blir enklere for deg selv og dine beboere eller medarbeidere å få tilgang til eiendommen og lokaler uten å måtte bruke mange forskjellige nøkler. I tillegg er det en fleksibel løsning som gir deg stor kontroll over hvem som kommer og går, og hvem som har tilgang til hvilke områder af eiendommen.

Men hva er systemnøkler da? Det er kort sagt en type nøkkel med et nummer preget inn i hodet som produseres i kombinasjon med monteringen av et låssystem. Systemnøkler er kopisikre fordi de kan trackes via nummeret og ikke kan kopieres uten underskrift eller aksept fra en utvalgt ansvarlig. Derfor er du altså sikker på at dine beboere eller medarbeidere ikke kan kopiere sine egne nøkler og gi de videre, eller at uvedkommende kopierer nøkler som har blitt mistet eller gitt videre. De kopisikre systemnøkler sikrer deg altså mot uhensiktsmessig kopiering av nøkler og gjør at du alltid har kontroll på hvor mange nøkler som finnes. I tillegg sørger det pregede nummeret for at du også vet hvem som har disse nøkler, og hvilke rom og områder nøklene kan låse opp. Som eier gir det deg en mye større kontroll i hverdagen, og det sikrer både deg og dine medarbeidere eller beboere mot ubudne gjester, innbrudd og herverk. En veldig god investering i alles trygghet og sikkerhet.

Men systemnøkler har også en annen stor fordel. Systemet er nemlig utformet slik at samme lås kan åpnes opp av flere forskjellige nøkler. Det betyr i praksis at alle kun trenger én nøkkel, som da er spesielt designet for å kunne åpne opp en rekke spesifikke rom. For eksempel skal du kanskje selv ha tilgang til alle rom og områder på eiendommen, mens én medarbeider skal ha tilgang til de fleste og en annen kun hoveddøren og sitt eget kontor. Uansett hvordan det fungerer i din bedrift eller institusjon, så er det et fleksibelt system som sikrer at alle ikke trenger gå rundt med mange forskjellige nøkler. Det gjør det både enklere, sikrere og gir større kontroll. Dette er også en opplagt løsning i et borettslag der beboere må ha tilgang til hoveddøren og sin egen leilighet, mens du som eier kanskje skal ha tilgang til flere, og der det ofte blir skiftet ut i beboere.

Kontakt din lokale låsesmed

Systemnøkler skal produseres av en låsesmed som samtidig hjelper deg med å montere og installere et låssystem. Det er selvfølgelig ikke din oppgave som person å vite om et låssystem med systemnøkler er det mest praktiske og enkle for deg, eller om det finnes andre tiltak på markedet som er like relevante. En profesjonell og erfaren låsesmed gir deg skreddersydd rådgivning basert på dine individuelle ønsker, behov, forventninger og ditt budsjett, og de sikrer at du får den løsningen som er den beste for akkurat deg. Ingen kunder er lik, og det er ikke nødvendigvis verken den samme eller den dyreste og mest avanserte løsningen som er den riktige for alle.

Er du interessert i å høre mer om låssystemer og systemnøkler, vil du ha svar på spørsmål, eller ønsker du å bestille systemnøkler, da kan du ringe din lokale låsesmed for å få mer informasjon. Du kan alltid ta en uforpliktende snakk med de for å få gratis råd og veiledning, slik at du kan bli klokere på om det er presis den løsningen du ønsker for din bedrift eller institusjon.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar