fredag 21. juli 2017

Øk sikkerheten med en ekstralås

En ekstralås er en type lås som monteres i ytterdøren over eller under den allerede eksisterende låsen. Det kan i prinsippet være en hvilken som helst type lås, men felles er at den er utrolig enkel og rask å montere fordi den bruker den gamle låsens håndtak mm. En ekstralås kan ha stor betydning for sikkerheten i din hverdag, og det er noe som alltid bør prioriteres høyt uansett hvem du er, og hvordan type bolig du har. Med en ekstralås i ytterdøren oppnår du nemlig to ting som er med til å øke sikkerheten betydelig:

·         Du sender et tydelig signal til ubudne gjester om at du har fokus på sikkerheten og prioriterer den høyt. Slik kan de allerede utefra se at eiendommen har gjort en innsats på området, og derfor vil mange velge ikke engang å forsøke innbrudd.

·         Du gjør det mye vanskeligere for innbruddstyver å bryte opp låsen og få tilgang til eiendommen. Din ekstralås er dirkesikker og av høy kvalitet, og dette sikrer – sammen med det faktum at du nå har to låser – at det blir veldig vanskelig å komme seg inn gjennom ytterdøren for ubudne gjester, som derfor må forsøke seg med alternative og vanskeligere innganger eller helt gi opp.
Slik gir en ekstralås i ytterdøren deg muligheten til å få en mye større sikkerhet i hverdagen, skremme bort ubudne gjester og minske risikoen for innbrudd.


Både til private og bedrifter

Du trenger selvfølgelig ikke ha privat bolig for å få en ekstralås i din ytterdør. Det er nemlig en løsning som kan brukes til alle typer kunder, både private i hus, leilighet eller i borettslag, små og store bedrifter, institusjoner osv. Det er ikke nødvendigvis en ekstralås i ytterdøren som er den riktige løsningen for alle, og det finnes en rekke ulike tiltak på markedet som kan være med til å gi deg og eiendommen en betydelig større sikkerhet. Men en ekstralås er hvert fall en mulighet som du som kunde kan vurdere, uansett hvem du er, dersom du ønsker å føle deg mer trygg i hverdagen.


Kontakt din låsesmed i dag

Det er naturligvis ikke din jobb som kunde å vite hvilken sikkerhetsinstallasjon som er mest relevant og optimal for deg. Det avhenger av en rekke forskjellige faktorer, og det kan varmt anbefales å få profesjonelle til å vurdere dine alternativer. Her er en låsesmed den helt riktige å kontakte. En låsesmed kan hjelpe deg med selve monteringen avekstralåsen, uansett hvilken type lås og hvilken dør du har, og han sikrer at monteringen skjer helt etter boken så låsen fungerer optimalt. Men din låsesmed kan også gi deg skreddersydd rådgivning og veiledning om hvilken ekstralås du bør velge, om en ekstralås i det hele tatt er den riktige løsningen for deg, og om det finnes andre tiltak du bør vurdere.


Med en profesjonell og erfaren låsesmed i ryggen er du garantert en super service som er tilpasset dine individuelle ønsker og behov. Det er ikke nødvendigvis den dyreste og mest komplisserte løsningen som er den beste, og det er heller ikke nødvendigvis den samme løsningen som er den riktige for alle kunder. Du kan alltid kontakte en lokal låsesmed nær deg for å ta en uforpliktende snakk om dine ønsker, forventninger og behov til sikkerhet i hverdagen. Slik kan de hjelpe deg med å finne presis det tiltak som er optimalt for deg, og de kan tilby montering av en ekstralås i døren. Et relativt enkelt og billig tiltak som kan ha stor betydning for deg i fremtiden, og som virkelig er en god investering i din og andre som ferdes på eiendommens sikkerhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar