torsdag 22. juni 2017

Trenger din virksomhet låsservice?

Som bedrift har man som regel større eller hvert fall andre krav til sikkerheten enn man har som privat. Arealet som skal sikres er vanligvis større, og det finnes gjerne flere verdigjenstander på eiendommen. Samtidig står eiendommen ofte tom på kvelden eller i helgen, og derfor er det vigtig å ha maksimal sikkerhet - også når det ikke er noen personer til stede i bygningen. En profesjonell og kompetent låsesmed kan hjelpe din virksomhet med å øke sikkerheten og finne de optimale løsninger for nettopp din bedrift. Med låsservice til virksomhet kan du nemlig få utført forskjellige tiltak om øker sikkerheten i hverdagen. Det kan være montering av en ekstralås i én eller flere ytterdører, utskifting av gamle vinduer eller dører til nye og mer robuste modeller, eller kanskje montering av et alarmsystem med videoovervåking, tyverialarm osv. Ofte kan ganske få og simple tiltak gi en mye større sikkerhet i hverdagen, og det er en veldig god investering i fremtiden for både deg og dine ansatte.

Det finnes i tillegg noen utfordringer med å ha mange ansatte eller kunder som beveger seg rundt på området, og derfor er det ikke kun ubudne gjester man må sikre seg mot. Det skal være mulig for medarbeidere å få tilgang til visse områder av eiendommen, men ofte kan det også være nødvendig å ha noen områder der alle ikke kan få tilgang. Dette problemet kan løses ved å få montert en låssystem, som også er en del av låsservice til virksomhet. Et låssystem fungerer gjennom hele eiendommen og sikrer at samme dør kan åpnes av flere forskjellige nøkler. Samtidig får du kopisikre nøkler med i løsningen slik at du sikrer deg mot utilsiktet kopiering.
Låsservice til virksomhet kan altså inkludere både montering av ekstralåser og andre typer låser, installering av alarmsystemer, montering av dører og vinduer samt installering av låssystem. I tillegg kommer det en rekke andre ting som profesjonell og skreddersydd rådgivning basert på virksomhetens ønsker, behov, forventninger og budsjett samt service på alle forskjellige typer sikringsinstallasjoner.

Velg en lokal låsesmed med døgnservice

Får du akutt behov for låsservice til virksomhet i forbindelse med innbrudd, hvis noen har stengt seg ute eller mistet nøkkelen så alle låser må skiftes ut, eller hvis det oppstår feilmelding på alarmsystemet, da er det nødvendig å kunne kontakte sin låsesmed her og nå. I mange tilfeller er det ikke en mulighet å vente til neste dag hvis problemet skulle oppstå uten for normal åpningstid, fordi det vil kompromittere sikkerheten. I slike situasjoner er det en stor fordel å ha kontakt til en lokal låsesmed med døgnservice. Da har du nemlig en låsesmed som kan rykke ut når som helst, 24 timer i døgnet og alle dager i uka helt uten unntak. Det betyr at du ikke trenger bekymre deg om når problemene oppstår. Du må bare ringe nummeret, og så får du kontakt til en vakt som kan hjelpe deg videre, og som kan sende ut en låsesmed som kan ta hånd om problemet og gjenopprette sikkerheten.
En lokal låsesmed med døgnservice kan også være en god idé å ha hvis du ønsker en fast avtale om låsservice til virksomhet. Mange bedrifter opplever nemlig å trenge hjelp fra en låsesmed flere ganger, og derfor kan det være smart å ha en fast serviceavtale. Den kan inkludere forskjellige ting avhengig av dine behov, og du kan i høy grad selv sette sammen den avtalen som passer din virksomhet. Når du har en fast avtale med en lokal låsesmed med døgnservice er du sikker på alltid å kunne få kontakt til din låsesmed, og samtidig får du en som kjenner til området og virksomheten. Når du trenger assistanse, så kjenner låsesmeden allerede dine behov og forventninger på forhånd, og de har allerede informasjon om eksisterende sikringsinstallasjoner mm. Det betyr at de kan gi en bedre og mer effektiv service, og dette kommer virksomheten ofte til å spare penger på i siste ende.

Ta en uforpliktende snakk i dag


Trenger du låsservice til virksomhet her og nå, så ring en lokal låsesmed med døgnservice og få akutt hjelp. Du kan også alltid ringe en låsesmed dersom du trenger assistanse innen låser eller sikkerhet, eller hvis du bare har behov for rådgivning eller svar på spørsmål. Ofte kan du ta en helt gratis og uforpliktende snakk for å finne ut om låsservice til virksomhet eller nødvendig for deg, og om virksomheten kanskje skal ha en fast serviceavtale. Du kan også høre mer om hva som inngår i en slik avtale, og hvilke fordeler det kan ha for bedriften i fremtiden. Så ring i dag for å få mer informasjon om låsservice til virksomhet, og finn ut hvordan du kan øke sikkerheten i hverdagen for deg selv, dine kunder og dine ansatte. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar